MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Trendem są miody smakowe. Choć wydaje się, że produkcja jest...
fot. Bartnik Mazowiecki

Od czterech pokoleń hodują pszczoły. Droga miodu z ula do słoika jest krótka. W „Bartniku Mazowieckim” tradycja łączy się z nowoczesnością

Trendem są miody smakowe. Choć wydaje się, że produkcja jest inna, tak naprawdę posiada tylko dodatkowy etap. Miód trafia do kremownicy, gdzie łączony jest z owocami albo odpowiednimi przyprawami. Surowce posiadają wszelkie atesty jakościowe.

Zobacz również

W Biegu Skawińskim wystartowali rolkarze, kijkarze i biegacze

W Biegu Skawińskim wystartowali rolkarze, kijkarze i biegacze

Wypadek na S11 koło Koszalina. Poszkodowani zostali zabrani do szpitala [ZDJĘCIA]

Wypadek na S11 koło Koszalina. Poszkodowani zostali zabrani do szpitala [ZDJĘCIA]

Polecamy

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Serialowa Ellie i Dina z The Last of Us na nowych zdjęciach z planu

GORĄCY TEMAT
Serialowa Ellie i Dina z The Last of Us na nowych zdjęciach z planu