MKTG NaM - pasek na kartach artykułów

KGW Wąsewo w akcji promującej smak polskiego zboża

OPRAC.:
Beata Modzelewska
Beata Modzelewska
W piątek 5 sierpnia 2022 trzy zespoły przygotowywały regionalne potrawy. Pracowały pod okiem znakomitego kucharza.

Łukasz Konik to jedna z najciekawszych postaci polskiej branży kulinarnej. Można go zobaczyć m.in. w programie „Pytanie na śniadanie”. Jest autorem książki kulinarnej: „Kuchnia Regionów”. Od kilku lat reprezentuje Polskę m.in. podczas targów międzynarodowych.

Urodził się w Gorzowie Wielkopolskim. Przygodę z gotowaniem rozpoczął w gorzowskim Technikum Gastronomicznym. Jest absolwentem Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Zawodowe doświadczenie zdobywał w najlepszych restauracjach oraz hotelach w kraju i poza jego granicami.

W piątek 5 sierpnia Łukasz Konik spotkał się z wąsewskimi gospodyniami na placu przed biblioteką w Wąsewie. Odbyły się tam warsztaty kulinarne. Tak uwieczniły to spotkanie gospodynie:

Zobacz inne materiały z powiatu ostrowskiego

od 7 lat
Wideo

Zakaz krzyży w warszawskim urzędzie. Trzaskowski wydał rozporządzenie

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na ostrowmazowiecka.naszemiasto.pl Nasze Miasto