MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki:...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Faszerowane pieczarki na 5 łatwych sposobów. Smaczna i tania przekąska na imprezę karnawałową. Zrobisz je w kilka minut

Pieczarki faszerowane jajkami

Składniki:
- pieczarki surowe,
- marynowane pieczarki,
- 6 jaj,
- łyżka majonezu,
- szalotka,
- szczypiorek,
- szczypta curry,
- masło,
- sól, pieprz.

Jak przygotować pieczarki faszerowane jajkami?
1. Jajka ugotowałam na twardo, po czym pokroiłam w kostkę. Szalotkę, marynowane pieczarki i szczypiorek drobno posiekałam.
2. Wymieszałam jajka, szalotkę i szczypiorek z majonezem, solą, pieprzem i szczyptą curry.
3. Pieczarki podsmażyłam z obu stron na maśle, a gdy ostygły, nafaszerowałam pastą jajeczną.

Zobacz również

Ręce pełne roboty tczewskich policjantów. Zatrzymano kilku pijanych kierowców

NOWE
Ręce pełne roboty tczewskich policjantów. Zatrzymano kilku pijanych kierowców

Sekret sylwetki Doroty Gardias. Codziennie przestrzega tych dwóch zasad i są efekty

NOWE
Sekret sylwetki Doroty Gardias. Codziennie przestrzega tych dwóch zasad i są efekty

Polecamy

Ryż na mleku z truskawkami. Idealny na pożywne śniadanie lub deser

Ryż na mleku z truskawkami. Idealny na pożywne śniadanie lub deser

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna